Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Στολισμός σπιτιού νύφης

Χτες στόλισα το σπίτι της νυφούλας. Ο γάμος όπως θα δείτε είναι στην απόχρωση του σωμόν και του χρυσού. Ξεκινήσαμε με το τραπέζι στο σπίτι της νύφης όπου τοποθετήθηκαν τα στέφανα, το βιβλίο ευχών και τα ρούχα του γαμπρού. Ακολούθησε ο εξωτερικός στολισμός αν και αφήσαμε κάποια πράγματα για τις τελευταίες μέρες μια και ο καιρός ήταν απαγορευτικός εξαιτίας των βροχοπτώσεων που θα μπορούσαν να τα καταστρέψουν. Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο και μέχρι τότε θα έχουμε και άλλες αναρτήσεις.
Καλημέρα σε όλους!!!.

7 σχόλια:

 1. Πανέμορφος ο στολισμός Δήμητρα μπράβο!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι αποχρώσεις και ταιριάζουν πάρα πολύ σε γάμο!!!Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα Δήμητρα!
  Πολύ καλή αρχή έκανες στο στολισμό! Μου αρέσει πολύ ο δίσκος με την καράφα και το ποτήρι αλλά και τα χρώματα του γάμου... γλυκά και ταιριάζουν στην εποχή!
  Καλή συνέχεια στις ετοιμασίες σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με το καλό να στολίσετε και τα υπόλοιπα, με το καλό και ο γάμος!
  {Fan, όπως λέμε sofan!}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ γλυκός χρωματικός συνδυασμός για γάμο! Η διακόσμηση στο σπίτι μ'αρέσει πολύ! Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δήμητρα..... πολύ πολύ πολύ ωραίος ο στολισμός του σπιτιού, μέσα και έξω!!!! Συγχαρητήρια! Και τα χρώματα, φανταστικά!!!
  Φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολύ όμορφα όλα!!! Μου άρεσε όμως περισσότερο η βεράντα! Έγινε καταπληκτική!! Με το καλό ο γάμος!! Αναμένουμε και τα υπόλοιπα!!
  Καλό βράδυ να έχεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Love your comments..