Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ποτήρια, δίσκος, καράφα γάμου.

Τον Σεπτέμβριο παντρεύεται μια πολύ καλή φίλη η Εμμανουέλα και ανέλαβα να φτιάξω κάποια πράγματα για τη μέρα εκείνη.Με τη βοήθεια της φίλης μου της Ιωάννας η οποία παρακολουθεί μαθήματα decoupage στο Afroditi's Hobby φτιάξαμε το παραπάνω σετ που θα χρησιμεύσει στο γάμο για το κρασί και στο γλέντι για την σαμπάνια που θα ανοίξει το ζευγάρι. Το θέμα του γάμου θα είναι σε ροδακινί απαλό και σε χρυσό ανοιχτό.  
Δεν είναι υπέροχα; 
Φιλενάδα μου να ζήσετε και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!!
Πίνα..

Επειδή όπως τα βλέπω τα πράγματα σίγουρα μας περιμένει ακόμη και πείνα με την κατάσταση στη χώρα μας, για όσους δεν το ξέρουν η θάλασσα κρύβει θησαυρούς. Αυτό το μεγάλο κοχύλι λέγεται πίνα και το βρίσκουμε στη θάλασσα κοντά σε βράχια.Το εσωτερικό του μαγειρεύεται με μπόλικο σκορδάκι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό και είναι πραγματικά υπέροχο. 
Εγώ φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να το κρατήσω και να δημιουργήσω πάνω του. Η κατασκευή του έγινε με decoupage ενώ οι περλίτσες είναι με το πολύ χρήσιμο perl pen που δίνει τρισδιάστατη όψη.

Σαγιονάρες!

Καλημέρα!
Χάθηκα λιγάκι τελευταία αλά έτσι είναι το καλοκαίρι, θάλασσα και  βόλτες έχουν τον πρώτο ρόλο.
Σήμερα επέστρεψα με τρεις αναρτήσεις για να συμπληρώσω κάπως το κενό.
Η πρώτη είναι αυτό το ζευγάρι σαγιονάρες για τη θάλασσα σε πράσινο και κίτρινο. πραγματικά είναι πολύ απλή η κατασκευή τους, είχα ασχοληθεί και πέρσι με πολλά ζευγάρια που έκανα δώρο σε φίλες. Φέτος έφτιαξα μόνο αυτές προς το παρόν.