Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καδράκι αφιερωμένο στην αγάπη!

Η θεία μου πριν αρκετό καιρό μου είχε δώσει αυτό το καδράκι. Το ανακάλυψα από εκεί που το είχα αποθηκεύσει και αποφάσισα λοιπόν να του αλλάξω τα φώτα, και να το κάνω το καδράκι της αγάπης. πως σας φαίνεται?





Η φωλίτσα..

Τσίου τσίου!
Αυτά τα μικρά σπιτάκια - φωλίτσες πουλιών είναι πολύ χαριτωμένα και μπορεί κανείς να παίξει με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Είναι όμορφα και για διακοσμητικά στον κήπο ή την βεράντα!



Τ

Διακοσμήστε πλαστικά κουτιά !

Χριστός Ανέστη!
Καλώς σας βρίσκω με καινούργιες κατασκευές και ανανεωμένη διάθεση λόγω του καιρού που επιτέλους βρε παιδιά βλέπουμε ηλιόλουστες μέρες.







Για να ντύσουμε τα συγκεκριμένα κουτιά χρησιμοποιούμε χαρτιά scrapbooking και εικόνες από περιοδικά που μπορούμε να κολλήσουμε εύκολα με κόλλα για decoupage. Μπορούμε να προσθέσουμε διακοσμητικά, κορδέλες ή όπως έκανα εγώ τελίτσες με μανό για να δώσουμε ένα πιο ζωηρό τόνο. Είναι πολύ παιχνιδιάρικα και μπορούν να αποτελέσουν χώρους φύλαξης για ότι θέλει ο καθένας.Στην κουζίνα δίνουν ένα τόνο πολύ δροσερό.Τα κουτιά που χρησιμοποίησα εγώ είναι από την τροφή που έχω για τα ψαράκια του ενυδρείου!