Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ψ...όπως ψέμα

Το ψέμα είναι ένας τρόπος για να εντυπωσιάσουμε όταν νομίζουμε πως δεν μπορούμε διαφορετικά, είναι επίσης ένας τρόπος να αποφύγουμε κάτι οδυνηρό παραπλανώντας τους γύρω μας. Όπως και να χει τα ψέματα δεν έχουν τελειωμό στη ζωή μας και όσο κάποιος μαθαίνει να λέει καλά ψέματα και να απολαμβάνει τις απολαβές των ψεμάτων του, δύσκολα σταματάει το σπορ αυτό.Το ποιος κοροϊδεύει ποιόν λέγοντας ένα ψέμα είναι γνωστό...ο ψεύτης τον εαυτό του, γιατί απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια.
 Μερικές φορές το ψέμα μπορεί να είναι και για καλό, μπορεί να βοηθήσει κάποιον αλλά αυτό πιστεύω μόνο όταν αφορά μικρά ασήμαντα γεγονότα που θα μπορούσαν να βλάψουν χωρίς λόγο. 
Όλοι μας έχουμε πει μικρά ή μεγάλα ψέματα αλλά η συνείδηση όταν είναι ζωντανή μέσα μας και εργάζεται σωστά μας υπενθυμίζει πως αυτό ήταν λάθος. 
Οι σχέσεις των ανθρώπων για να είναι υγιείς θα πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και την τιμιότητα. Στο ψέμα δεν μπορεί να στηριχθεί τίποτα, θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα, θα πληγώσει, θα πονέσει...
Δεν χρειάζεται να κοκκινίζουμε και να σκύβουμε το κεφάλι , γιατί απλά δεν χρειάζεται το ψέμα στη ζωή μας. Είμαστε αυτό που είμαστε και συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο, με ειλικρίνεια, με αγάπη,με σεβασμό!
Κάποιοι θέλουν να ακούσουν το ψέμα μας, ας μην τους κάνουμε αυτή τη χάρη, έχουμε ποιό ενδιαφέροντα πράγματα να δώσουμε..

Diaper cake μηχανάκι!



Αύριο έρχεται στον κόσμο το μωράκι του ξαδέρφου μου! Να έτοιμο και το δωράκι με το οποίο θα τον υποδεχτώ στην κλινική.