Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ρ...όπως ραντεβού

Το καθημερινό μας ραντεβού μου δίνει κέφι, αισιοδοξία. Εξωτερικεύοντας όσα νιώθω σε σένα έρχομαι κοντά με καινούργιους φίλους που μπορεί να μην συνάντησα ποτέ αλλά ξέρω πως το ραντεβού μας είναι καθημερινό και τα σπιτάκια τους ανοιχτά για εμένα..



Σε κάθε ραντεβού της ζωής σου ετοιμάσου σαν να είναι μοναδικό, αξίζει να το ζεις έτσι. Βάλε τα καλά σου, ότι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφη, βάψου, χτένισε όμορφα τα μαλλιά σου και απόλαυσε το.Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και χαλάρωσε, φρόντισε   να   περάσεις  όμορφα είτε είναι το αγόρι σου απέναντι ή καλοί φίλοι. Είναι ατελείωτα τα ραντεβού της ζωής μας, άλλα μυστικά, άλλα επαγγελματικά, άλλα ερωτικά....δεν ξέρεις σε τι θα εξελιχθούν κάθε φορά.
Το σημαντικό είναι να μην μετανιώνεις γι΄αυτά, να τα ζεις έντονα. Άσε τα συμπεράσματα για μετά όταν θα μείνεις μόνη με τις σκέψεις σου.
Για εσένα που  έκανα να περιμένεις λίγο παραπάνω, συγχωρέστε με, ίσως να ήταν επειδή ήθελα να γίνώ λίγο πιο όμορφη για εσένα.
Εσύ που δεν ήρθες ποτέ στο ραντεβού μας, σέυχαριστώ γιατί με προφύλαξες και μου απέδειξες πως δεν άξιζες να είσαι κοντά μου..