Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Dumbo το ελεφαντάκι




Το ελεφαντάκι μου, ραμμένο με την ραπτομηχανούλα μου.

Πολλές φορές όταν πηγαίνω στα Jumbo και βλέπω όλα τα πράγματα που έχουν φέρει, με τις εκπληκτικά χαμηλές τιμές απογοητεύομαι και λέω, εγώ ξοδεύω πολλές φορές ένα σωρό χρήματα για όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ και εκεί βρίσκεις τα πάντα έτοιμα και  οικονομικά. Όταν τελειώνω κάτι που έχω δημιουργήσει με τα χεράκια μου, ξεχνάω όλες αυτές τις σκέψεις και το κοιτάω και λέω είναι μοναδικό και αξίζει τον κόπο να συνεχίσω. Καλή σας μέρα!

9 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφο και γλυκούλι!!! Εμένα έχει χαλάσει η μηχανούλα μου και δε μπορώ να ράψω :( Συνέχισέ το! Το χειροποίητο έχει πάντα άλλη χάρη! Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω το ελεφαντάκι σου! Πέρασε από το σπιτάκι μου να παραλάβεις 2 βραβειάκια! Την καλησπέρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια γλύκα είναι το ελεφαντάκι σου, μπράβο....
    Ναι, αυτό το νιώθω κι' εγώ, τα βρίσκεις τόσο φθηνά.... αλλά, όπως λες, το χειροποίητο σου δίνει άλλη ικανοποίηση. Τα πατρόν πού τα βρίσκεις;
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το ελεφαντάκι σου ...καλώς σε βρήκα ...φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό με το jumbo το παθαίνω κι εγώ, αλλά ότι βγαίνει από τα χεράκια μας είναι γεμάτο αγάπη και μεράκι. Το ίδιο και το ελεφαντάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημητρα, εχομε το ιδιο ονομα , θέλω να σε παρακαλεσω να μου στείλεις το πατρον για το ελεφαντακι το dumbo se eyxarist;v Dhmhtra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Love your comments..